Richard Hynek

Richard Hynek

Spartan Trifecta Weekend világbajnok

Inkább hosszabb, 20-30 km körüli távokat futok, amihez elegendő energiára van szükségem. Éppen ebben segít nekem az Edgar! Nem úgy működik, mint a klasszikus energiagélek vagy italok, így nincs veszélye annak, hogy hirtelen felugrik, majd csökken a vércukorszintem. Ezért nem kell egyik gélt a másik után pótolnom. Az Edgar további előnye, hogy könnyen emészthető és nem terheli meg a gyomrot, ami a futóversenyek során nagyon pozitív tulajdonság."


Patrik Milata

Patrik Milata

Ultra futó

„Az Edgar tökéletes partnerem a különböző intenzitású és időtartamú futások alkalmával. A legnagyobb hatása futás előtt és közben van, amikor kellő energiával lát el, de gyakran használom az intenzív edzések után is, mikor nagyon fontos a gyors és minőségi szénhidrát és fehérje pótlás.

A 100km feletti ultra futásoknál 150-200g Powerdrink elegendő energiát nyújt az első 5-6 órához, később az energiát a power gél segitségével szerzem, 30 – 45 perces intervallumokban. Szinte hihetetlen, mennyire képes feldobni akár egy darab gél is, mely megkönnyiti az előttem levő kilométerek teljesitését.


Jiří Petr

Jiří Petr

Cseh ultratrail és skyrun válogatott

A hegyi ultra traileket nem lehet elegendő energia nélkül teljesíteni. A helyes energiabevitel sokszor dönt a sikerekről. Mielőtt megismertem az Edgart, sok más táplálékkiegészitőt is kipróbáltam. Csakis az Edgar képes hosszú időn keresztül energiát biztositani és a gyomorhoz is kíméletes. Segít a gyors regenerálódáshoz, ami szintén nagyon fontos. Így már nem marad más csak a teljesítményemre összpontosítani."

Next