Tudd meg, hogy miért működik Edgar

Hogyan biztosítja az energiabevitelt?
Az összetétel alapja egy intelligens és az energiát tartósan, egyenletesen szállító szénhidrát vegyület.

Hogyan hosszabbítja meg a teljesítményt? Az Edgar fizikai állóképességet javító, fáradtságérzetet késleltető és túlsavasodással szemben védő anyagokat tartalmaz.

Hogyan gyorsítja a regenerálódást? A hozzáadott aminosavak jelentősen befolyásolják az izmok regenerálódását, és teljesítménynyújtás közben kímélik őket.

 

Energiát szállít

Tudod, hogy mi látja el az izmaidat energiával fizikai teljesítmény nyújtásakor? Nem a fehérjék és nem a vitaminok, amelyeket a szervezet teljesítmény-nyújtáskor nem tud hasznosítani. A szénhidrátok. Az Edgar egyből négyfélét tartalmaz közülük – ezek mindegyike más és más szerepet tölt be, és a teljesítmény-nyújtás során más és más energiát szolgáltat.

Okos szénhidrát vegyület a tökéletes teljesítmény érdekében

Edgar 4 különböző típusú szénhidrátot tartalmaz. Az azonnali energiaellátást a glükóz és a szacharóz szénhidrátok biztosítják. Később a glükózt fokozatosan kibocsátó összetett maltodextrin szénhidrát biztosít erő utánpótlást. A teljesítményt az alacsony glikémiás index jellemezte szénhidrát, a palatinóz biztosítja.

A továbblépést segítő összetevők

A powerdrink potenciáljának maximális kihasználását az Edgar további összetevői segítik: tejsavó fehérje, amely meghosszabbítja a glükóz kibocsátását, valamint biztosítja az erős üzemanyagot az izmok számára. Az MCT zsírok a teljesítménynyújtás során azonnali energiaforrássá alakulnak át.

Állóképesség meghosszabbítása

A tested a teljesítménynyújtás során két tartályból veszi az energiát. Az elsőben gyors energiaforrást jelentő glikogén poliszacharid van, ennek azonban korlátozott a mennyisége. A második forrást a zsírok jelentik, ezek azonban csak kisebb intenzitású terhelést tesznek lehetővé. Így amikor elfogy a glikogén, növekszik az elégetésre kerülő zsírok aránya, ami lelassításra kényszerít. És ha nem akarsz lassítani, olyan anyagokat kell bejuttatnod a szervezetedbe, amelyek már hiányoznak az izmokból. Ezért van itt Edgar!

Edgarral gyorsabban és messzebbre jutsz

A szénhidrátokból származó energia tökéletes alapja a fizikai teljesítménynek. A cukrok azonban nem garantálják a tartós erőnlétet. Edgar ezért még további okos megoldásokat is tartalma: a nem-esszenciális béta-alanin aminosav javítja a fizikai teljesítményt és késlelteti fáradtságot. A citrulin malát kitágítja az ereket, elősegíti a zsírok energiává alakítását, véd a savasodással szemben, és részt vesz a máj méregtelenítésében.

Egyenleges energiabevitel rosszullét és megterhelt gyomor érzete nélkül

Az Edgar hasonló mennyiségű energiát juttat a szervezetbe, mint a teljes értékű táplálék. Miben rejlik tehát a különbség? Amíg egy hagyományos ebéd lelassít a bonyolult emésztés miatt, az Edgar elfogyasztását követően könnyűnek érzed majd magad. A hagyományos energia stimulánsok ezen kívül a gyomrot színezőanyagokkal, édesítőszerekkel, gluténnel, tartósítószerekkel, koffeinnek is megterelik a gyomrot... Ugyanakkor az Edgar ezekből semmit nem tartalmaz!

Állóképesség a test és az agy számára

A glükóz nem csak a test, hanem az agy számára is gyors energiabevitelt jelent. Ha elég van belőle, akkor javítja a mozgás koordinációt, a koncentrációt és a tájékozódást ismeretlen környezetben. Az Edgar folyamatosan ellátja az agyadat glükózzal, ezért tovább tudsz koncentrálni mindenre, ami edzés és verseny közben fontos.

Gyorsítja a regenerálódást

A regenerálódás az edzési folyamat lényeges része. Az izmok ugyanis éppen a fizikai megterhelést követő nyugalmi állapotban nőnek. És ezzel is segít az Edgar!

Hogy az izmaid kevésbé legyenek kimerültek

Fizikai terhelés közben a testedben kiegyensúlyozott glükóz szintet tart fent. Ha elfogy a glükóz, beindítja a glükoneogenezis folyamatát, amely a glükoplasztikus aminosavakból képez glükózt. Az úgynevezett BCAA aminosavak jelentősen befolyásolják az izomtömeg regenerálódását. A szervezet közvetlen energiaforrásként hasznosítja őket, és így nincs szükség a viszonylag bonyolult glükoneogenezis folyamatra. A regenerálódást erős katabolikus hatása révén a glutamin aminosav is támogatja. Edgarral az izmaid nem merülnek feleslegesen ki, és jobban regenerálódnak.

Pihenés regeneráló szerek nélkül is

Igen, léteznek közvetlenül a szervezet regenerálására szánt készítmények is. Hála a hosszú távú tesztelésnek és az elit sportolókkal folytatott együttműködésnek ugyanakkor tudjuk, hogy a testük speciális termékek nélkül is képesek kiválóan regenerálódni. Edgar tökéletesen átveszi ezek szerepét.

Válasza ki az Ön saját Edgar-ját